GEZOCHT: Lesgevers

Wij zijn steeds op zoek naar nieuwe/extra lesgevers. Ervaring is een pluspunt maar geen must. Je moet vooral een passie hebben voor het werken met kinderen!

Waar?

Verbauwenbad, Eeklo

Wanneer?

We zoeken voornamelijk nog lesgevers voor de lessen van onze zwemschool en zwemclub op maandag, dinsdag, donderdag en/of zaterdag. De lessen vinden plaats op wekelijkse basis van september t.e.m. juni maar niet in de schoolvakanties en op feestdagen. Kan je minimum één dag per week aanwezig zijn? Dan ben je meer dan welkom!

Wat?

Je geeft watergewennings- en/of zwemlessen aan kinderen. Je wordt daarbij begeleid door de jeugdcoördinator(en) en de hoofdtrainer. Daarnaast sta je in voor de (beperkte) administratieve opvolging van een groep, als jij daar verantwoordelijk voor bent.

Vergoeding?

In principe is dit via een vrijwilligersvergoeding op basis van je ervaring en diploma. Andere mogelijkheden zijn te bespreken.

Profiel?

Je bent/wordt minimum 16 jaar.

Je bruist van energie en bent optimistisch ingesteld.

Je werkt graag met kinderen (4-12 jaar).

Je bent creatief en je hebt zin voor verantwoordelijkheid, daarnaast ben je ook alert op het naleven van de veiligheidsmaatregelen.

Ervaring in het geven van zwemlessen is een pluspunt.

Diploma in onderwijs, sport of animatie is een pluspunt.

Opleiding?

De club voorziet intern begeleiding en opleiding en vergoedt – indien interesse – zwemspecifieke opleidingen van de Vlaamse Trainersschool en relevante bijscholingen.

Vragen of interesse?

Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen? Of wil je vol enthousiasme een duik nemen in dit nieuw avontuur? Mail dan naar megazwemteameeklo@gmail.com. Welkom!