GEZOCHT: Lesgevers

Wij zijn steeds op zoek naar nieuwe/extra lesgevers. Ervaring is een pluspunt maar geen must. Je moet vooral een passie hebben voor het werken met kinderen.

Waar?

Verbauwenbad, Eeklo

Wanneer?

We zoeken voornamelijk nog lesgevers voor de lessen van onze zwemschool en zwemclub op maandag, dinsdag en/of donderdag. De lessen vinden plaats op wekelijkse basis van september t.e.m. juni maar niet in de schoolvakanties en op feestdagen. Kan je zelf maar één of twee dagen per week aanwezig zijn? Geen probleem, je bent ook meer dan welkom!

Wat?

Je bereidt- en geeft interactieve zwemlessen voor, dit alles onder begeleiding van de jeugdcoördinator en de hoofdtrainer. Daarnaast sta je in voor de administratieve opvolging van een groep als jij daar verantwoordelijk voor bent. Deze opvolging bestaat uit het invullen van aanwezigheden & evaluaties.

Vergoeding?

Volgens eigen keuze. In principe is dit via een vrijwilligersvergoeding op basis van je diploma, andere mogelijkheden zijn te bespreken. 

Profiel?

Je bruist van energie en bent optimistisch ingesteld.

Je werkt graag met jonge kinderen (4-12 jaar).

Je bent creatief en je hebt zin voor verantwoordelijkheid, daarnaast ben je ook alert op het naleven van de veiligheidsmaatregelen.

Ervaring in het geven van zwemlessen is een pluspunt.

Diploma in onderwijs, sport of animatie is een pluspunt.

Ook studenten (17+ jarigen) komen in aanmerking voor deze job!

Opleiding?

De club voorziet intern begeleiding en opleiding en vergoedt – indien interesse – zwemspecifieke opleidingen van Sport Vlaanderen en relevante bijscholingen.

Vragen of interesse?

Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen? Of wil je vol enthousiasme een duik nemen in dit nieuw avontuur? Mail dan naar jeugdcoördinator Maxime Van Vooren: megazwemteameeklo@gmail.com.