Seizoen 2023-2024

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Sport

Normaal gesproken starten we elk jaar in september met de zwemschool, zwemclub, competitiegroepen en recreatiegroepen. Helaas moeten we al een tijdje onze thuishaven, het ‘Verbauwenbad’, missen. Dit zal nog even het geval zijn. De meest actuele info leert ons dat we ten vroegste in december het zwembad terug in gebruik zullen kunnen nemen.

Na veel zoek- en puzzelwerk, kwam de bestuursploeg van de club tot de conclusie dat de zwemschoolwerking voorlopig helaas niet kan opstarten. Hopelijk kunnen we er rond de jaarwisseling wel weer in vliegen. Wil je jouw kind alvast op de wachtlijst, zodat we contact met je kunnen opnemen van zodra we er weer aan beginnen? Laat dan hier de nodige gegevens achter.

De zwemclub start wel binnenkort al op, met lessen op zondagnamiddag in het zwembad van Zomergem. Ben je al lid? Houd dan je mailbox in de gaten. Nog geen lid maar je kan wel al zwemmen? Geef ook dan je gegevens door via dit formulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

De recreantengroep zal ook pas na de heropening van het Verbauwenbad terug opgestart worden.

De competitiegroepen behelpen zich momenteel met trainingen in zwembaden in de omliggende gemeenten – hoewel ook daar al zwembadproblemen opgedoken zijn – en met extra trainingen op het droge.

De hele club voelt zich momenteel een beetje als ‘een vis op het droge’… Hopelijk kunnen we snel terug het water van ons eigen Verbauwenbad in. Bedankt voor je begrip en heel graag tot binnenkort!